Početna Biznis Kompanija 2B d.o.o. iz Velike Kladuše jedini proizvođač selotejp traka u Bosni...

Kompanija 2B d.o.o. iz Velike Kladuše jedini proizvođač selotejp traka u Bosni i Hercegovini

Tehničku podršku i distribuciju imaju u Velikoj Kladusi i Banja Luci kako bi pružili što kvalitetniju uslugu i servis kupcima u Bosni I Hercegovini.

Svoje proizvode pored bh. tržišta plasiraju i na izvozna tržišta Francuske, Holandije, Belgije, Njemačke, Hrvatske, Srbije i drugih.

Firma je osnovana 2000. godine, a dugogodišnje iskustvo i visoka stručnost i osposobljenost zaposlenika kao i kvaliteta evropskih materijala koji se koriste u proizvodnji omogućava da se odgovori svim zahtjevima kupaca.

U aprilu ove godine pokrenut je novi Eco proizvodni pogon za proizvodnju papirnih vrećica, papirnih selotejp traka i industrijskih etiketa koje su 100% biorazgradive. Također u sklopu ove proizvodnje rade i zaštitne uglove standardne i na mjeru kupcu, proizvodi se rade od recilklirane PET ambalaže i smatra se Eco proizvodnjom.

Najveća primjena je u proizvodnjama namještaja, auto industriji, elektro industriji te kod sviju koji svoje proizvode žele zapakirati sigurno i po EU standardima.

“Mi smo BH kompanija i cilj nam je zadržati lidersku poziciju u BiH u proizvodnji, razvoju i prodaji matrijala za pakiranje. Pored domaćeg tržišta, fokusirani smo i na izvozna tržišta zemalja okruženja i EU gdje ostvarujemo zapažene rezultate. Dobrim upravljanjem zalihama repro materijala i sirovina, čiji je deficit zabilježen na globalnom svjetskom tržištu u ovoj godini, mi možemo zadovoljiti sve potrebe naših kupaca za gotovim proizvodima iz našeg asortimana”, izjavio je direktor Edin Bekanović.

2B d.o.o. primarno se bavi proizvodnjom i distribucijom slijedećih proizvoda:

Selotejp trake visoke kvalitete sa i bez reklame, pored selotejpa na PP i PVC folijama rade i Eco papirne samoljepljive trake, te krep trake za molersko fasaderske i autolakirerse radove.

2b2 trake i aparati za zatvaranje vrečica – proizvod je razvijen u vrijeme pandemije, jer sigurno i higijensko pakiranje hrane može spasiti živote. Proizvod svoju primjenu nalazi u maloprodaji i pakirnicama, trgovinama voća i povrća, pekarama, delikatesama, mesnicama itd.

 

Super stretch folija(sedmoslojna) ima jača mehanička svojstva sa pred-istezanjem do 400% što u konačnici rezultira čvršće zamotanim paletama i kupcim ekonomski isplativije pakovanje.

Mašine za zamotavanje paleta i zatvaranje kutija kao dodatnu vrijednost automatizaciji, sa automatizacijom ubrzavamo procese i stvaramo značajne financijske uštede u potrošnji selotejp traka i stretch folije, te poboljšavaju ili rješavaju probleme sa pakiranjima.

Više informacija o proizvodima 2B d.o.o. možete pronaći na sljedećem linku.

Klix