Početna Crna hronika Kod Prijedora uhapšen osumnjičeni za pokušaj ubistva

Kod Prijedora uhapšen osumnjičeni za pokušaj ubistva

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor, dana 15.09.2020. godine, lišili su slobode lice S.V. iz Prijedora, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Ubistvo“ u pokušaju.

Osumnjičeni se tereti da je navedenog dana, oko 19.00 časova, u mjestu Jutrogošta, upotrebom vatrenog oružja-poluatomatske puške, ispalio više hitaca od kojih jedan u pravcu lica Z.J. Upotrebu vatrenog oružja osumnjičeni je nastavio i dolaskom policijskih službenika, ispalivši nekoliko hitaca.

Pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, preduzete su sve potrebne istražne radnje u cilju pribavljanja dokaza i utvrđivanja okolnosti izvršenja krivičnog djela. Izvršenim pretresom porodične kuće osumnjičenog, pronađene su i oduzete dvije poluautomatske puške, jedna automatska puška, ručna bomba i municija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi oduzeti predmeti deponovani su u depozit Osnovnog suda u Prijedoru, a osumnjičeni S.V. je, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Ubistvo“ u pokušaju, predat u nadležnost postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedoru.

ASHA prodaja vozila