fbpx

Kod lica koje je prouzrokovalo saobraćajnu nesreću, utvrđen pozitivan droga test

Policijskoj stanici Bosanska Dubica (Kozarska Dubica), dana 04.01.2018.godine oko 11,15 časova prijavljeno je da se u ulici Kralja Petra I Oslobodioca u Bosanskoj Dubici (Kozarskoj Dubici), dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva vozila, od kojih je jedno vozilo “Ford Fiesta” kojim je upravljalo lice M.M. iz Prijedora, dok se drugi učesnik sa vozilom marke “Audi” udaljio sa mjesta nezgode.

Radeći na rasvjetljavanju okolnosti saobraćajne nezgode i pronalasku nepoznatog vozača i vozila, policijski službenici istog dana pronašli su napušteno vozilo marke “Audi” koje je sletilo sa kolovoza u ulici V.Karađorđa, a za koje je utvrđeno da je prethodno učestvovalo u prijavljenoj saobraćajnoj nezgodi.

Provjerama je utvrđeno da je vozilom upravljalo lice S.K. (1978) iz Bosanske Dubice (Kozarske Dubice), koje je pronađeno u jednom ugostiteljskom objektu, u društvu sa još dva lica B.M. (1992) i M.U. (1993) iz Bosanske Dubice (Kozarske Dubice), te lišeno slobode.

Izvršenim alkotestiranjem kod lica S.K. utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu, dok je kod lica S.K. i B.M. utvrđen pozitivan i droga test.

Zbog postojanja osnova sumnje na izvršenje krivičnog djela “Omogućavanje uživanja opojnih droga”, uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor i po naredbi sudije Osnovnog suda u Bosanskoj Dubici (Kozarskoj Dubici), izvršen je pretres stambenog objekta koji koristi lice B.M., kom prilikom je pronađena i oduzeta manja količina zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, a nakon kompletiranja predmeta protiv lica B.M. nadležnom tužilaštvu biće dostavljen izvještaj za ovo krivično djelo.

Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju krivičnog djela “Oštećenje ili oduzimanje tuđe stvari” protiv lica S.K.

Dental Studio Prijedor
ASHA prodaja vozila