Početna Region Kod Knina napali i tukli goste kafića zbog utakmice Zvezde, petero u...

Kod Knina napali i tukli goste kafića zbog utakmice Zvezde, petero u bolnici

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U jedan kafić u kojem su posjetitelji gledali utakmicu play offa Lige prvaka između Young Boysa i Crvene Zvezde upala je grupa maskiranih napadača i fizički ih napala.

U napadu je više ljudi ozlijeđeno, potvrđuju lokalni portali Feral News i Dalmacija Danas, a navodno je u bolnicu prebačeno petero ljudi. Prema tim informacijama, među ozlijeđenima je i 9-godišnje dijete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija traga za napadačima. Petnaestak maskiranih napadača napalo goste kafića među kojima su bile žene i djeca, vlasnik dobio bocu u glavu, a supruga posjekotinu

Feral News piše kako je za vrijeme trajanja utalmice između Young Boysa i Crvene Zvezde, koja se igrala u Bernu, u kafić Buffet Petko u općini Biskupija kod Knina upalo petnaestak maskiranih osoba i napalo goste koje su gledali utakmicu.

Kako se doznaje od svjedoka, među gostima su se u to vrijeme nalazile i žene i djeca koji su prevezeni u Opću i veteransku bolnicu ‘Hrvatski ponos’ Knin.

Hospitalizirano je ukupno pet osoba, uključujući i vlasnike kafića. Neslužbeno doznajemo da je vlasnik kafića dobio bocu u glavu, a njegova supruga ima posjekotinu na nozi.

Među hospitaliziranim osobama je i 9-godišnje dijete. Prema informacijama s terena, policija intenzivno traga za napadačima, ali ima indicija da nisu s područja Knina i okolice, piše Feral news.

cera - Kod Knina napali i tukli goste kafića zbog utakmice Zvezde, petero u bolnici