Početna Sport Ko će biti novi trener “Rudara”, Krunić ili Jagodić?

Ko će biti novi trener “Rudara”, Krunić ili Jagodić?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trka za trenera Rudar Prijedora spala je na dva imena! Činilo se da je već sve gotova stvar, i da će Borisa Savića zamjeniti Branislav Krunić, ali u igru je uskočio i Vlado Jagodić!

U ovom trenutku šanse su 50:50, i teško je, čini se i rukovodstvu “žuto-plavih” da presječe kome će pokloniti povjerenje, a sudbina, već šta, trenerski i igrački putevi ovog dvojca su i te kako povezani….

Jagodić je bio trener u za sada jedinoj tituli na Gradskom stadionu u Banjaluci, gdje je Krunić bio “alfa i omega” tog tima. Uslijedile su brojne promjene, da bi prije dvije godine Krunić zasjeo na “vruću” trenersku klupu Borca, gdje ga je baš zamjenio Jagodić, prije nešto više od godinu dana!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako bi tražili plus više, treba napomenuti da je Jagodić i nosio dres Rudar Prijedora, i čini se ima veći broj “prjatelja” u samom fudbalskom Prijedoru, dok je na strani Krunića mladost, elan i želja za dokazivanjem. Nije da ni Jagodić nema tu želju, ali Krunićeva je svakako veća.

Naredni dan, ili dani daće odgovor i na to pitanje, jedno je sigurno, Viado Jagodić ili Branislav Krunić biće novi kormilar prvoligaša, a uskoro i premijerligaša iz Prijedora.

pravdabl.com