fbpx

Kino Kozara prikazuje: Filmovi Aladin 3D, Brightburn i Pokemon detektiv Pikaču 3D

Film – Aladin 3D – sinhronizovan

Termin – od 23.-29.05. u 18.30

Cijena ulaznice – 4 KM

Trajanje –128 minuta

Žanr – Avantura

Originalni naziv filma – Aladdin  3D

Uloge –Will Smith, Naomi Scott, Mena Massoud,

Režija – Guy Ritchie

 

Uzbudljiva i dinamična adaptacija Disneyjevog animiranog klasika “Aladin” zanimljiva je priča o šarmantnom sitnom lopovu Aladinu, hrabroj i samozatajnoj princezi Jasmini te duhu iz lampe koji je potencijalni ključ njihove budućnosti.

Pustolovini poznatih junaka pridružuju se i magični čarobnjak Jafar (Marwan Kenzari), Sultan (Navid Negahban) koji je zabrinut za dobrobit i budućnost svoje kćeri Jasmine, Jasminina najbolja prijateljica (Nasim Pedrad) Dalia, zgodni i arogantni udvarač Princ Anders (Billy Magnussen) i Haskim (Numan Acar) kao Jafarov prvi pomoćnik i kapetan straže.

 

Film – Brightburn

Termin – od 23.05.-29.05. u 21.00

Cijena ulaznice – 4 KM

Trajanje –90 minuta

Žanr – Horor, SF

Originalni naziv filma –Brightburn

Uloge –Elizabeth Banks, Meredith Hagner, David Denman

Režija – David Yarovesky

 

Nakon teške borbe s neplodnosti, Torijin san o majčinstvu ostvaruju se dolaskom tajanstvenog dječaka. Brandon se čini da je sve ono što su Tori i njezin suprug Kyle ikada željeli – pametan, talentovan, znatiželjan uotkrivanju svijeta. No kako se Brandon približava pubertetu, čini se da se u njemu budi moćna tama, a Tori postaje užasnuta strašnim sumnjama o svom sinu. Jednom kad Brandon počne djelovati pod utjecajem mračnih podražaja njegovi najbliži se nađu u velikoj opasnosti.

 

Film – Pokemon detektiv Pikaču 3D

Termin – od 16.-22.05. u 19.00

Cijena ulaznice – 4 KM

Trajanje –104 minuta

Žanr – Avantura

Originalni naziv filma – Pokemon Detective Pikachu 3D

Uloge –Ryan Reynolds, Justice Smith, Kathryn Newton

Režija – Rob Letterman

 

Priča počinje nestankom privatnog istražitelja Harryja Goodmana, kada njegov 21-godišnji sin Tim pokuša saznati što se zapravo dogodilo. U istrazi će mu pomoći Harryjev bivši Pokémon partner, detektiv Pikachu, koji ima najčudniji smisao za humor. Tim i Pikachu će udružiti snage kako bi razotkrili zapetljanu tajnu. U potrazi za tragovima u savremenoj metropoli u kojoj žive ljudi i Pokémoni, susreću se s raznolikim likovima te otkrivaju šokantnu tajnu koja bi mogla uništiti cijeli Pokémon svijet..

 

Dental Studio Prijedor
ASHA prodaja vozila