Početna Servisne Kino Kozara prikazuje filmove “Venom 2” i “Noć vještica ubija”

Kino Kozara prikazuje filmove “Venom 2” i “Noć vještica ubija”

Film – Venom 2
Termin – od 14. do 20.10. u 19.00
Cijena ulaznice – 4 KM
Trajanje – 97 minuta
Originalni naziv filma – Venom: Let There Be Carnage
Žanr – SF, akcija
Uloge – Tom Hardy, Woody Harrelson, Michelle Williams, Naomie Harris
Režija – Andy Serkis

Venom 2 nastavlja da prati Edija Broka i Venoma dok pokušavaju da pronađu način kako da žive zajedno. Novinar Edi Brok, koji je i dalje domaćin Venomu u toj simbiozi, upetljava se u priču sa odbjeglim serijskim ubicom Kletusom Kesidijem, svojim simbiotom Venomom i njegovom vjerenicom Šrik. Kletus Kesidi uživa u slobodi i kreće u osvetničku i destruktivnu misiju velikih razmjera usmjerenu protiv svih koji su mu stali na put.

Film – Noć vještica ubija
Termin – od 14. do 20.10. u 21.00
Cijena ulaznice – 4 KM
Trajanje – 106 minuta
Originalni naziv filma – Halloween Kills
Žanr – Horor
Uloge – Jamie Lee Curtis, Anthony Michael Hall, Judy Greer, Kyle Richards
Režija – David Gordon Green

Nekoliko minuta nakon što su Lori Stroud, njena ćerka Karen i unuka Alison ostavile zarobljeno maskirano čudovište da gori u Lorinom podrumu, Lori je hitno prebačena u bolnicu sa povredama opasnim po život, vjerujući da je konačno ubila njenog dugogodišnjeg mučitelja.
Ali kada Majkl uspije da se oslobodi Lorine zamke, njegovo ritualno krvoproliće se nastavlja. Dok je Lori u bolovima i priprema se da se odbrani od njega, ona nadahnjuje čitav Hadonfild da ustane protiv ovog nezaustavljivog čudovišta.
Žene iz porodice Stroud pridružuju se grupi koja je preživjela Majklov prvi masakr i koji odlučuju da preuzmu stvari u svoje ruke, formirajući rulju koja kreće u lov na Majkla, jednom zauvijek.