fbpx

Kino Kozara: Od 15. do 21.02. “Fifty Shades Freed” i “Black Panther 3D”

Film – Pedeset nijansi – Oslobođeni
Termin – 15. do 21.02. u 18.00
Cijena ulaznice – 4 KM
Trajanje – 105 minuta
Žanr – Drama,
Originalni naziv filma – Fifty Shades Freed
Glavne uloge – Dakota Johnson, Jamie Dornan, Eric Johnson
Režija – James Foley

Jamie Dornan i Dakota Johnson se vraćaju kao Kristijan Grej i Anastazija Stil u „Pedeset nijansi – Oslobođeni“, trećem nastavku svetskog bestselera i fenomena „Pedeset nijansi“.

Ana Stil i Kristijan Grej ni u trećem filmu “Pedeset nijansi – Oslobođeni” nisu smirili strasti, ali definitivno jesu stali na ludi kamen. Poštovaoci trilogije u poslednjem dijelu uživaće i u scenama sa luksuznog medenog mjeseca omiljenog para, koji je sniman u Francuskoj. Međutim, nije sve tako savršeno jer je Anastasija na meti kidnapera.

Film – Crni panter 3D
Termin – 15.- 21.02. u 20.00
Cijena ulaznice – 4 KM
Trajanje – 134 minuta
Žanr – Akcija, SF
Originalni naziv filma –Black Panther 3D
Glavne uloge – Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o, Danai
Gurira
Režija – Ryan Coogler

Marvelov film Black Panther prati TChallu koji se nakon smrti svog oca, kralja Wakande, vraća kući u zatvorenu, tehnički naprednu afričku državu kako bi zasjeo na prijestolje i postao novi kralj. Ali tad se ponovo javi stari neprijatelj, a TChallin je karakter kralja i Black Panthera stavljen na ispit kad se uvuče u strašan sukob zbog kojeg je ugrožen opstanak Wakande i cijelog svijeta. Suočen s izdajom i opasnošću, mladi kralj mora okupiti svoje saveznike iosloboditi moć Black Panthera kako bi porazio svoje neprijatelje i omogućio sigurnost svom narodu i njihovom načinu života.

Dental Studio Prijedor
ASHA prodaja vozila