Početna Prijedorski region Kapije Gradskog stadiona do daljenjeg zaključane svim rekreativcima

Kapije Gradskog stadiona do daljenjeg zaključane svim rekreativcima

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz FK „Rudar Prijedor“ potvrđeno nam je da su kapije Gradskog stadiona do daljenjeg zaključane svim rekreativcima, na šta su se žalili pojedini građani. Iz uprave prijedorskog kluba kažu da su na ove korake bili prisiljeni zbog štete koju nesavjesni pojedinci pričinjavaju, naročito na travnjaku, čije održavanje zahtjeva značajna novčana sredstva.

– Uništavaju se stolice na tribinama, trči se po travnjaku, šetaju psi po njemu. Mi želimo da sačuvamo travnjak, i ulažemo godišnje oko 20.000 KM za održavanje. Čak i sa tim ne ispunjavaju se svi standardi, i da nismo preduzeli ove mjere, pitanje je da li bi imali dozvolu za korištenje terena – rekao je Borislav Obradović, direktor FK „Rudar Prijedor“.

On je dodao da travnjak čak i prvi tim „Rudara“ koristi samo za odigravanje utakmica i jedan trening pred meč. Isticanje kućnog reda i obavještenja nisu urodili plodom, pa su u klubu bili prisiljeni na ovaj radikalni potez. Obradović je naveo da nigdje ne postoji slučaj da na stadione ulazi ko kako hoće i da radi šta hoće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– U Banjaluci stadion koristi FK „Borac“, a AK „Borac“ ima jasno definisan ugovor o korištenju. Pa vi ne možete ni na jedan drugi stradion u Prijedoru da uđete tek onako, samo je na Gradskom stadionu vladao javašluk – izjavio je Obradović. Kad je riječ o atletskim klubovima i školama, potrebno je da potpišu ugovore sa „Rudar Prijedorom“, u kojem bi se definisali uslovi korištenja stadiona, naglasio je Obradović. Za rekreativce, smatraju u ovom klubu, mora da se nađe nekakvo adekvatnije rješenje, jer Gradski stadion to trenutno nije.

Podsjetimo da je vlasnik Gradskog stadiona Grad Prijedor, a ugovor o korištenju ima FK „Rudar Prijedor“, i svi potencijalni korisnici trebali bi da imaju potpisane ugovore sa klubom.

ASHA prodaja vozila