Početna Vijesti Kandidatima za gradonačelnika Trebinja rođendan na dan izbora

Kandidatima za gradonačelnika Trebinja rođendan na dan izbora

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva kandidata za gradonačelnika Trebinja na prijevremenim izborima rođena su istog datuma. Ništa to ne bi bilo čudno da Mirku Ćuriću iz SNSD-a i Saši Borjanu iz PDP-a nije rođendan na dan održavanja izbora, 17 februara. I kandidati iznenađeni, kažu bez obzira na izborni rezultat slavlja će biti.

“Slavićemo vjerovatno obojica, ako Bog da, slavićemo rođendan a pobjedu, vjerujte mi, u Trebinju ovdje smo mišljenja da ne treba svađe, nama je i sutra živjeti isto, i poslije izbora i prije izbora, tako da ne treba da stvaramo neke tenzije i to veče ko bude pobijedio treba jedan drugom da čestita, kaže Ćurić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak u zajedničko slavlje još uvijek ne vjeruju. Jedan drugom rođendan će obećavaju čestitati.

“Naravno da ću čestitati rođendan mom protivničkom kandidatu, ja protiv njega nemam ništa lično. Ne vjerujem da ćemo zajedno proslaviti, ali u svakom slučaju nemamo razlog da ne proslavimo, i jedan i drugi,” rekao je Borjan za TV.

Ništa nije slučajno pa ni ovo kažu Ćurić i Borjan. Ovo je znak da je došlo vijeme mirne politike na jugu Srpske sigurni su kandidati. Poručuju da će u duhu slavlja voditi petnaestodnevnu kampanju. Sigurno je i to da obojica priželjkuju isti poklon.

Kako sada stvari stoje 17. februara biće slavlja i u štabu SNSD-a i PDP-a, onog rođendanskog. Ipak Trebinjci su ti koji će odlučiti koji će od dva kandidata na rođendan dobiti poklon – gradonačelničku fotelju.

cera - Kandidatima za gradonačelnika Trebinja rođendan na dan izbora