Početna Crna hronika Kamion probio ogradu na autoputu (VIDEO)

Kamion probio ogradu na autoputu (VIDEO)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Autocesta A3 između Okučana i Nove Gradiške, utorak ujutro. Probijena zaštitna čelična ograda koja dijeli vozne trake suprotnih smjerova, dva razbijena tegljača, jedan iz Srbije, drugi iz Sjeverne Makedonije i čovjek koji se drži za glavu, moguće je da se radio o jednom od sudionika strašne nesreće koja je, samo čudom, prošla bez žrtava.

Jer jedan od kamiona probio je zaštitnu ogradu i prešao na suprotnu stranu autoceste. U tom trenutku iz drugog smjera nije bilo puno automobila, ali prema kamionu je išao drugi kamion koji ga je nekako uspio izbjeći nakon čega je sletio s ceste. Vozači su prevezeni u bolnicu, ali kako saznaje 24sata.hr, nisu teže ozlijeđeni.

Kako su rekli iz policije, tegljač je srušio desetke metara ograde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema sadašnjim informacijama jedan od kamiona je zahvatio travu pored zaustavne trake u zanošenju je probio zaštitnu ogradu između dvije trake autoceste. U tom trenutku iz suprotnog smjera je naišao drugi kamion, vozač je u izbjegavanju sudara sletio s kamionom s autoceste. Više detalja o nesreći imat ćemo nakon što se završi uviđaj. Saobraćaj na tom dijelu auto ceste teče usporeno – rekla je Kata Nujić, glasnogovornica PU Brodsko – posavske.

Čitatelj 24sata prolazio je tom dionicom netom nakon sudara.

– Vidio sam probijenu ogradu, bilo je teško proći jer je na cesti bilo dosta krhotina. Morali smo prolaziti između kamiona. Baš je izgledalo jako, jako gadno – ispričao je čitatelj.

ASHA prodaja vozila