Početna Zanimljivosti Kako je Petar Đokić policajac-pozornik, koji ne govori engleski jezik, ‘‘studirao‘‘ u...

Kako je Petar Đokić policajac-pozornik, koji ne govori engleski jezik, ‘‘studirao‘‘ u Londonu i dogurao do predsjednika Narodne skupštine RS

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skinuta je fama sa slučaja „diploma ministra Đokića“, i zvaničnim Dopisom njegovog ministarstva potvrđeno je da je on godinama grubo obmanjivao javnost lažnim tvrdnjama da je 1991. godine diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, a pokušajem „vađenja“ smo još dublje tone u blato.

 

Policajac Petar Đokić, koji je nažalost od uličnog pozornika dogurao do ministra i predsjednika Narodne skupštine Republike Srpske, nikada nije ni bio student na Ekonomskom, ili nekom drugom javnom fakultetu u Beogradu, već je papir i lažnu diplomu kupio u of-šor kompaniji iz Londona, koja ima 5 zaposlenih radnika i predstavlja neku vrstu filijale beogradskog Megatrend.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
image
/
image
/
image
/

Megatrend internacional ekspert konzorcium limited osnovao je 1990 Mića Jovanović, najpoznatiji i najveći štampač diploma u Srbiji, koji je vlasnik i osnivač beogradskog Megatrenda. Na sajtu londosne filijale, na kojoj je navodno diplomirao pozornik za manje od godinu dana od osnivanja firme, od danas of-šor profesor Petar mr Đokić, nigdje se ne navodi da se radi o nekoj obrazovnoj ustanovi već kompaniji sa 5 radnika, pa je jasno da je Đokić ponovo obmanuo građane, tvrdeći da je diplomirao u Londonu. Vjerujem da do rata nikada nije ni bio u Engleskoj i Londonu, a ne da je studirao. Kako je policajac-pozornik iz Brčkog, koji ne govori engleski jezik, mogao da studira u Londonu, ko je finansirao studije, dao neplaćeno odsustvo, i koliko je trajao kurs kod partijskog druga Miće Jovanovića trajao!? Da li je of-šor profesor Đokić genijalac, jer je diplomirao za svega godinu dana, jer je firma osnovana godinu prije diplomiranja.

image
/
image
/

Jasno je da Đokić u pokušaju vađenja tone u još dublje živo blato, iz koga mu nema izlaska sve dok ne podnese ostavku ili bude smijenjen. Osnivač Megatrenda Mića Jovanović, pored svoje na internet stranici „Megatrenda“ navodi i biografiju svoga oca Božina Jovanovića, člana CK SKJ, najbližeg saradnika i člana Kabineta Josipa Broza Tita, i jasno je da je upravo Partija odigrala veliku ulogu u lažnom obrazovanju pozormika Đokića. Očito da je komunistima, prerušenim u socijaliste, smetalo što je Služba pozornika Đokića ustoličila za prvog prekodrinskog socijalistu-komunistu, pa su odlučili da ga zakite diplomama, kako bi mu povećali ugled, koji nikada nije imao, ne sluteći da će novinari nekada otkriti veliku prevaru. Komumisti su odnjegovali poseban tip čovjeka bez savjesti, koji je beskrupulozan i spreman na sve, a posledice rada njihovih mutanata, poput of-šor profesora Đokića, osjećaćemo i decenijama kad se napokon društvo očisti od njih, piše ​Nebojša Vukanović.

image
/

Na kraju postavlja se pitanje hoće li kafe-kuvarica u fotelji premijera smijeniti Đokića i zbog prevare izbaciti ga iz svoje marionetske Vlade, ili će opet pogaziti svoju riječ i poniziti važnu instituciju, na čijem se čelu nažalost nalazi?

ASHA prodaja vozila