Početna Sport Kadeti KK HUNTERS viceprvaci RS

Kadeti KK HUNTERS viceprvaci RS

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Final 4 za prvaka RS koji je za vikend održan u Aleksandrovcu prijedorski košarkaši su zauzeli 2. mjesto. U 1. i 2.kolu pobijedili su vršnjake iz KK SUTJESKA Foča i OKK LEOTAR Trebinje, dok je u završnoj utakmici SKK STUDENT-IGOKEA bila uspješniji rival.
Mladi Hinters-i su prikazali promjenljivu i na trenutke nervoznu igru tokom cijelog turnira, a u prvoj utakmici i previše lagano izgubljenih lopti… Ipak su uspjevali doći do ubjedljivih pobjeda u prva dva kola, dok u završnoj utakmici sa domaćinom nisu imali dovoljno snage za veći otpor. Potrebno je istaći i da je ekipa novog prvaka RS sastavljena isključivo od igrača dovedenih iz klubova širom republike, prakticno je to reprezentacija RS u malom.

Prve 3 ekipe su izborile učešće na završnici lige BH koje je zakazano za polovinu maja…

Ovo srebro, skoro zlatnog sjaja, nagrada je ovim dječacima za sav trud/rad/znoj/… u ovoj sezoni. Oni su podigli ljestvicu na novi nivo, novi najbolji rezultat košarke našeg grada. Budimo ponosni na njih!!! UVIJEK MOŽE BOLJE, UVIJEK MOŽE VIŠE!!!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tužan sam ali još više srećan a tek što sam ponosan. Drago mi je zbog ovih divnih mladih ljudi koji se odriču velikog dijela slobodnog vremena da bi trenirali i igrali košarku, drago mi je što su dostigli nivo drugog najboljeg u Republici Srpskoj i to isključivo svojim ličnim i timskim radom… ali sam i tužan što naše društvo to sve adekvatno ne prepoznaje. Oni treba da su naš ponos, da su uzor nekim sledećim generacijama, podsticaj za još bolje rezultate svih sportista našeg grada… oni su dokaz da nema granica kad se nešto želi/hoće/voli i kad iz minimuma uslova izvlače maksimalne rezultate…
Da li su oni ovim srebrom dostigli svoj limit?! Siguran sam da nisu! Pružimo im maksimalnu podršku u svakom pogledu, jer ti dječaci to zaslužuju, pokazali su to bezbroj puta do sada…

 

Konačna tabela:
1. SKK STUDENT-IGOKEA
2. KK HUNTERS
3. OKK LEOTAR
4. KK SUTJESKA

Članovi ekipe koji nastupaju u ovoj sezoni: Šorak S., Rendić Đ., Babić S., Dražić M., Radinović S., Kričković Z., Smiljanić A., Gavranović V., Dobrijević D., Mirković V., Vranješ N., Lakić N., Vujičić I., Ilić N. i Marjanović F.
Trener: Šolaja S.

ASHA prodaja vozila