Početna Sport Kadeti KK Hunters izborio plasman na Final 4 za prvaka RS

Kadeti KK Hunters izborio plasman na Final 4 za prvaka RS

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Košarkaški klub HUNTERS je i ove godine izborio plasman na Final 4 za prvaka RS. Generacija 2003. koja je prošle sezone osvojila 3.mjesto u pionirskom prvenstvu i RS i BiH, sada sa još trojicom saigrača 2002.godište kao kadeti pišu nove stranice istorije prijedorske košarke, ali i generalno sporta našeg grada.

U Ligi mladih PKO BL zauzeli su 2.mjesto iza STUDENT-IGOKEE i time obezbijedili plasman na završnicu lige na nivou RS. Protekli vikend na polufinalnom turniru u Aleksandrovcu sa 2 pobjede protiv ekipa WBS Teslić i DERVENTA izborili su plasman na završni turnir za prvaka RS koji se igra 13./14.aprila. Protivnici ovim odličnim momcima u borbi za medalju će biti STUDENT-IGOKEA Banjaluka, LEOTAR Trebinje i SUTJESKA Foča.


Misija Hunters-a se nastavlja i bez obzira na konačan plasman oni su pokazali da se trud, rad i veliko odricanje isplati, da uvijek dođe nagrada, da ne postoji nemoguća misija kad vjeruješ u sebe i saigrače. Pred njima je veoma aktivan mjesec, već sledeći vikend igraju na jakom turniru u Koz. Dubici, pa slijedi Final 4 RS, a treći vikend u tom nizu je Memorijalni turnir koji organizuju na inicijativu gradonačelnika Milenka Đakovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju treba i spomenuti ove lovce na uspjehe, sve one koji su doprinijeli u ovosezonskih dosadašnjih 11 pobjeda i samo 4 poraza: Šorak S., Rendić Đ., Babić S., Dražić M., Radinović S., Kričković Z., Smiljanić A., Gavranović V., Dobrijević D., Mirković V., Vranješ N., Lakić N., Vujičić I., Ilić N. i Marjanović F.

Dental Studio Prijedor