Početna Sport JUNIORI KK “HUNTERS” VICEPRVACI REPUBLIKE SRPSKE

JUNIORI KK “HUNTERS” VICEPRVACI REPUBLIKE SRPSKE

Na nedavno održanom završnom turniru prvenstva Republike Srpske za juniore, ekipa KK “Hunters” osvojila je drugu poziciju. Titula vicešampiona nagrada je prijedorkoj ekipi, koja  je imala odlična izdanja u regionalnoj ligi mladih i seniorskoj konkurenciji u Drugoj ligi – Zapad. U tekućoj sezoni odigrano je ukupno 26 utakmica i zabilježeno je 19 pobjeda, dok su na završnici Bijeljini zabilježili dvije pobjede, i to protiv ekipa “Radnik BN” i “Bratunac”. Jedini poraz doživjeli su od šampionske ekipe “Igokee”. KK “Hunters” dobio je i najboljeg strijelca turnira, a to je kapiten Siniša Šorak koji je postigao ukupno 74 poena.

Sezona je bila duga i naporna, a i završni turnir je odigran u teškim uslovima uz visoke temperature i visoku vlažnost vazduha.

Riječ je odličnoj generaciji, jer još od pionirskih dana imaju odlične rezultate u prvenstvenima RS i BiH, poput pionirske bronze RS i BiH, srebro RS i 4. mjesto u BiH kao kadeti, te niz osvojenih turnira u zemlji i inostranstvu.

Treba istaći i da su članovi ove selekcije reprezentativci Republike Srpske, BiH i Srbije, što je pokazatelj visokih individualnih kvaliteta i odličnog rada u klubu.

Na završnom turniru su nastupali:  Siniša Šorak, Božidar Savić, Stefan Radinović, Dejan Dobrijević, Zoran Kričković, Viktor Mirković, Ivan Vujičić, Nemanja Ilić, Filip Marjanović, Kosta Egić, Marko Pilipović i Aleksandar Gajić.

kozarski.com

ASHA prodaja vozila