Početna Sport JUNIORI I KADETI „KRKE“ NA PRIPREMAMA U PRIJEDORU

JUNIORI I KADETI „KRKE“ NA PRIPREMAMA U PRIJEDORU

Dio priprema u Prijedoru će obaviti juniorski i kadetski sastav „Krke“ iz Novog Mesta. Podmladak ovog slovenačkog kluba boravi u Prijedoru već nekoliko dana, a sutra će na terenu odmjeriti snage sa omladinskim selekcijama „Rudar Prijedora“. Tako će kadeti sutra, od 08:30 časova, igrati na stadionu u Gomjenici, dok će juniori od 09:30 igrati na Gradskom stadionu.

– Ovdje se stvarno dobro osjećamo. A sve će to biti dodatno nadograđeno sutrašnjim utakmicama. Biće to odlična pripreme za prvenstvo koje nam slijedi – izjavio je Mate Škrbec, trener kadetske selekcije „Krke“.

Sve pohvale za Prijedorčane stižu i od Denisa Monstrovića, trenera juniorske selekcije „Krke“, koji kaže da je „Rudar“ pravi protivnik za njegov tim.

– Očekujem da ćemo sutra imati dobru, tehničku utakmicu  sa puno intenziteta. Nama je to drugi pripremni meč, pa  ćemo moći vidjeti šta smo do sad napravili ali i šta nas tek čeka – rekao je Monstrović.

I u „Rudar Prijedoru“ zadovoljni što su im je u goste došla ekipa iz Novog Mesta.

-Biće ovo prava utakmica, iako je prijateljska. Moći će se vidjeti dobar fudbal, zato pozivam  građane da dođu i vide šta mogu ovi klinci – kaže Mijo Bojić, trener juniora „Rudara“.

– Radujem se susretu, i očekujem jednu fer i korektnu utakmicu. Za nas je jako važna, druga prijateljska utakmica nakon dvije sedmice i rada na pripremama – rekao je Arnes Brkić trener kadetske selekcije „Rudar Prijedora“.

Ekipa „Krke“ u  Prijedor je došla na poziv Slaviše Kralja.

kozarski.com