Početna Prijedorski region JOŠ DVA DJEČIJA IGRALIŠTA U GRADU

JOŠ DVA DJEČIJA IGRALIŠTA U GRADU

Zahvaljujući akciji Gradske uprave i lokalnih privrednika, Prijedor je dobio još dva dječija igrališta. Djeca iz ulica Vuka Karadžića i Branka Bujića sada imaju odlično mjesto za igru.

U ulici Branka Bujića, u popularnoj ‘’potkovici’’, nekada je bilo igralište ali je uništeno. Sada je postavljeno novo koje su mališani jedva dočekali.

Kompanija ‘’VB progres’’ je donirala sredstva. Vlasnik, Borislav Bašić, kaže da se rado odazvao pozivu Gradske uprave da budu dio akcije.

Novo igralište je i u ulici Vuka Karadžića. Finansirali su ga ”Prijedorputevi” a ”Komunalne usluge” su pripremile teren.

Hvala svim privrednicima koji su se odazvali pozivu da napravimo nova igrališta i djeci obezbjedimo prostor za igru, kaže gradonačelnik.

Riječ je o akciji Gradske uprave i lokalnih privrednika ”Za srećno djetinjostvo”, u okviru koje će 16 lokalnih privrednika izgraditi 12 igrališta na području grada. Na tu ideju se došlo na Dan grada kada je odlučeno da se novac ne troši na ručkove i proslave. Do sada su napravljena tri. Osim dva koja su danas otvorena u gradu, nedavno je jedno postavljeno u Marićkoj. Ranije je gradska uprava finansirala izgradnju dva igrališta u naseljiima Janjića Pumpa i Pećani.

kozarski.com

ASHA prodaja vozila