Početna Sport IZVUĆI POUKE Burazor: Bićemo bolji u nastavku lige

IZVUĆI POUKE Burazor: Bićemo bolji u nastavku lige

Rudar Prijedor je poražen na otvaranju nove sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovina. Sloboda je minimalnim rezultatom 1:0 savladala gostujući tim.

Tim iz Prijedora je nakon lošijeg otvaranja imao u drugom dijelu nekoliko šansi da dođe i do gola i vođstva, a na kraju su kažnjeni za promašaje.

Bojan Burazor ističe da će njegov tim u nastavku takmičenja biti bolji.

– Sloboda je jaka na domaćem terenu što se pokazalo i u ovoj utakmici. Mi smo loše u meč imali smo previše respekta prema klubu iz Tuzle tako da su oni u tom period bili bolji. U nastavku smo zaigrali kvalitetnije, sve je to djelovalo puno bolje tako da smo imali svoje šanse koje nažalost nismo realizovali. U Premijer ligi takve prilike ne smijete da propustite tako da smo na kraju kažnjeni. Ostaje žal jer po prikazanom smatram da smo mogli i do boda. Ipak, Rudar se tek vratio i mislim da možemo puno bolje tako da smo se već okrenuli ka duelu protiv Širokog Brijega na domaćem terenu gdje želimo da ostvarimo pozitivan rezultat. Imamo novih igrača, treba nam vremena da se uigramo i sigurno je da ćemo biti bolji – istakao je vezni igrač Bojan Burazor.

U narednom kolu Rudar dočekuje Široki Brijeg.

srpskainfo.com