Početna Crna hronika Izgorjela kuća u Potkozarju, nema povrijeđenih

Izgorjela kuća u Potkozarju, nema povrijeđenih

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U mjestu Potkozarje, zaseok Pezić Polje, u požaru je izgorjela kuća u vlasništvu lica čiji su inicijali M.I, a povrijeđnih lica nije bilo, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluke.

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka juče su izvršili uviđaj i utvrdili da se u momentu požara u kući nije niko nalazio. Požar je izazvalo paljenje niske trave u blizini objekta.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje s ciljem utvrđivanja krivične odgovornosti.

Prilikom požara izgorjela je krovna konstrukcija kuće, unutrašnjost, te spoljna stolarija i nastupila je materijalna šteta, koja će naknadno biti utvrđena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Požar je lokalizovala Vatrogasna jedinica grada Banjaluka.

U saopštenju se navodi da je sinoć oko 20.40 časova u Ulici cara Lazara u Banjaluci nepoznato naoružano i maskirano lice izvršilo krivično djelo razbojništvo nad radnicom sportske kladionice.

Materijalna šteta pričinjena krivičnim djelom iznosi oko 1.020 KM.

Iz Policijske uprave Banjaluka navode da je izvršen uviđaj, te da policija preduzima operativne i istražne radnje s ciljem rasvjetljavanja krivičnog djela i otkrivanja izvršioca.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

glassrpske.com

ASHA prodaja vozila