Početna Pozitivne Iz Njemačke stižu najljepše vijesti: Malena Dalal iz Bihaća dobila ŽIVOTNU BITKU...

Iz Njemačke stižu najljepše vijesti: Malena Dalal iz Bihaća dobila ŽIVOTNU BITKU (FOTO)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Facebooku na stranici “Za Dalal” danas su stigle najljepše moguće vijesti kada je u pitanju stanje Dalal Omerović, dvogodišnje djevojčice iz Bihaća, a koja se nalazi u Esenu i koja se liječi od najopasnijeg oblika leukemije.

U objavi s naslovom „DOČEKASMO“ piše:

– Dragi prijatelji, draga armijo, naše dove/molitve su uslišene, hvala Bogu. Nalaz punkcije koji smo čekali je potvrdio dosadašnje, stanice donora su u potpunosti zamijenile one koje su nosile čudovište u tijelu naše lavice, naše Dalal.

lg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=177&loc=https%3A%2F%2Fsrpskainfo.com%2Fiz njemacke stizu najljepse vijesti malena dalal iz bihaca dobila zivotnu bitku%2F&referer=https%3A%2F%2Fsrpskainfo - Iz Njemačke stižu najljepše vijesti: Malena Dalal iz Bihaća dobila ŽIVOTNU BITKU (FOTO)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
lg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=176&loc=https%3A%2F%2Fsrpskainfo.com%2Fiz njemacke stizu najljepse vijesti malena dalal iz bihaca dobila zivotnu bitku%2F&referer=https%3A%2F%2Fsrpskainfo - Iz Njemačke stižu najljepše vijesti: Malena Dalal iz Bihaća dobila ŽIVOTNU BITKU (FOTO)

Ona je dobila svoju bitku, a i svi vi s njom! Sreći nema kraja i ovo je još jedan dokaz snage koju nosimo u nama, podrške koju možemo pružiti i kada nešto zaista želimo da je to moguće ostvariti uz Božiju pomoć, pa i ono što ljudi kažu da je nemoguće.

Hvala vam dobri ljudi, za svaki vid podrške, za svaku poruku, akciju, za sve! U narednim danima ćemo imati detalje o povratku i daljnjem liječenju čemu ćemo posvetiti posebnu pažnju i obavijestiti vas. Svim ženama, majkama… svakoj heroini koja nosi svoje breme, a pored toga čini ovaj svijet posebniM želimo sreĆan 8. mart! Heroine dana su naša Dalal i njena majka! S ljubavlju, Dalica lavica s porodicom i prijateljima – piše u objavi.

Roditelji malene Dalal na kraju naglašavaju, jer su im tako ljekari dali uputu, da krizni period i dalje traje, s obzirom na vrstu bolesti i da će se i u narednim mjesecima i godinama to pratiti.

Prva punkcija koja slijedi je u septembru, dakle godinu nakon transplantacije, a onda naredna dvije godine kasnije, piše Avaz.

Srpska Info

cera - Iz Njemačke stižu najljepše vijesti: Malena Dalal iz Bihaća dobila ŽIVOTNU BITKU (FOTO)