Početna Vijesti Iz banjalučke bolnice pobjegle dvije osobe zaražene koronavirusom

Iz banjalučke bolnice pobjegle dvije osobe zaražene koronavirusom

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka jučer su identifikovali i locirali dvije osobe inicijala G. R. i D. R., nastanjene u Banjoj Luci, kod kojih je utvrđen koronavirus, a koji su pobjegli s Klinike za infektivne bolesti koja je smještena u ulici Jovana Dučića.
Naime, nadležnoj policijskoj stanici, radnici osiguranja navedene klinike prijavili su da su s klinike pobjegle dvije nepoznate osobe kod kojih je utvrđen koronavirus.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji se izjasnio da se radi o krivičnim djelima prenošenja zarazne bolesti i nepostupanja po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije te da se navedene osobe uhapse ukoliko postoje uslovi, a ako ne postoje uslovi, da osobe osiguraju policijski službenici do sticanja uslova za njihovo hapšenje.

Podsjećamo, osoba inicijala D. R. je jučer nezadovoljno uslovima u Studenskom centru “Nikola Tesla” prijetila da će skočiti s petog sprata, nakon čega su on i majka G. R. premješteni na Kliniku za infektivne bolesti u ulici Jovana Dučića u Banjoj Luci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policijska uprava Banja Luka apeluje na sve građane da se tokom vanredne situacije u Republici Srpskoj ponašaju odgovorno i savjesno te da postupaju u skladu sa Zaključkom Štaba za vanredne situacije Republike Srpske, jer jedino na taj način mogu zaštiti svoj i život ljudi u svojoj okolini.

ASHA prodaja vozila