Početna Sport Ivanišević pojačao Đokovićev tim

Ivanišević pojačao Đokovićev tim

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Goran Ivanišević priključio se timu Novaka Đokovića, a hrvatski trener u razgovoru sa srpskim novinarima na Vimbldonu kaže da je to za njega velika čast.

Ivanišević je bio na Novakovom treningu na Aorangi parku, fotografije su se pojavile na društvenim mrežama, pa smo pošli po potvrdu informacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Neobično je sve to, malo nenadan poziv došao je prije nekoliko dana. Malo sam se iznenadio, putovao sam za Švedsku, Nole je htio da dođem i ranije, ali imao sam “senior tour” još ranije dogovoren. Došao sam jutros na prvi trening – nažalost, izgleda da ću moći da budem tu samo prve nedjelje jer opet imam obaveze. Pokušavam da ih odložim, mada je toliko toga… Ipak, kada te zove jedan Novak Đoković, dosta se toga stavi sa strane – kaže Ivanišević.

Osvajač Vimbldona iz 2001. godine ranije je sarađivao sa Marinom Čilićem i Milošem Raonićem.

– Velika stvar, to je veliko priznanje za mene kao trenera jer ne bira on bilo koga niti po tome jesi li mu drag ili ne. Ako možeš da pomogneš, izabere te i drago mi je što su odabrali mene i što je Marjan (Vajda) saglasan sa time. Super je bilo na prvom treningu, nadamo se da će ta saradnja potrajati.

Na pitanje kakav je dogovor sa Novakom, Zec odgovara:

– Ovo je neka vrsta upoznavanja. Mislim, znamo se mi, bio sam mnogo puta s njim na terenu, ali sa druge strane, sad sam prvi put s njegove. Malo smo porazgovarali o mom viđenju njegove igre, o tehničkim stvarima. Evo, sad ćemo se malo bolje upoznati, zbližiti, pa ćemo sesti i vidjeti za dalje.

Đoković u ponedjeljak od 14 časova igra sa Filipom Kolšrajberom u prvom kolu Vimbldona.

– Važno je da je Novak dobar u glavi i spreman da brani titulu. Kolšrajber je dobar protivnik za prvo kolo, treba ga poštovati, ali Novak je u odličnom stanju. Vidim da je nekako”‘čist”, poraz u Parizu od Tima malo ga je pomutio, ali mislim da je prvi favorit – ako sve bude u redu, mislim da će odbraniti titulu – zaključio je Ivanišević.

sportklub.rs

cera - Ivanišević pojačao Đokovićev tim