Početna Prijedorski region Ivanić boravio u Omarskoj kod Prijedora

Ivanić boravio u Omarskoj kod Prijedora

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Partije demokratskog progresa Branislav Borenović je zajedno sa srpskim članom Predsjedništva BiH Mladenom Ivanićem boravio u Omarskoj kod Prijedora. U razgovoru sa mještanima učestvovali su i ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak kao i Adam Šukalo, član Kluba poslanika PDP u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Mladen Ivanić se obratio okupljenim mještanima navodeći kako je u protekle 4 godine pokazao da kraj njega ne može proći ništa što ide na štetu Republike Srpske.

Između mene i Dodika je velika razlika. On sa sobom nosi neizvjesnost i rizik i spreman je da ide do novog sukoba. Ja biram stabilnost i smirenost a znam kako se brane interesi Republike Srpske, rekao je Mladen Ivanić.

U prijateljskoj atmosferi se razgovaralo o važnim temama za mještane a Branislav Borenović je naglasio da vjeruje u odličan rezultat koalicije Saveza za pobjedu na predstojećim izborima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Krajina će donijeti odluku od koje zavisi budućnost Republike Srpske. Prijedor i njegova okolina mogu biti presudna mjesta na predstojećim izborima.” izjavio je Borenović dodavši kako je svima jasno kakav je život u Republici Srpskoj i da vjeruje da nikog ne treba posebno ubjeđivati u važnost ovih izbora“, istakao je Borenović.

ASHA prodaja vozila