fbpx

Ivana Lovrić iz Prijedora, poslanik četiri godine bez ijedne diskusije, osvojila 95 glasova!

Nekoliko poslanika Narodne skupštine Republike Srpske (NSRS) tokom proteklog mandata pokazalo je krajnju nezainteresovanost da koriste različite mogućnosti rada u interesu građana, koji ih biraju na izborima.

– Prednjači HSP-ova poslanica Ivana Lovrić kao potpuno neaktivna u radu na održanim redovnim i posebnim sjednicama u 2017. godini – navodi se u izvještaju Centara civilnih iniciativa (CCI) o monitoringu rada entitetskog parlamenta entitetskog parlamenta.

Inače, ona je među najredovnijim poslanicima kada je u pitanju prisustvo na sjednicama.

Kuriozitet je, ističu, da Ivana Lovrić (izabrana kao kandidat sa područja grada Prijedora) nema zabilježene aktivnosti na sjednicama od preuzimanja mandata, tj. od kraja 2014. godine!

Uz to, Lovrić je profesionalizovala svoj status u toj zakonodavnoj instituciji, što bi je trebalo motivisati da vidljivo i aktivno učestvuje u radu, budući da, uz minuli rad, prosječna plata profesionalnog poslanika može da dostigne oko 3.000 KM.

Na izborima održanim 7.oktobra Ivana Lovrić je u izbornoj jedinici 1 , koja broji 148.951 glasača osvojila svega 95 glasova.

Dental Studio Prijedor
ASHA prodaja vozila