Početna Svijet Italijani godinama uživaju u “Nektar” pivu

Italijani godinama uživaju u “Nektar” pivu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Banjalučka pivara je, kroz svoj najpoznatiji brend „Nektar“ pivo, već četiri godine prisutna na tržištu u Italiji, a ovog oktobra je iznova bila sponzor tamošnje poznate jedriličarske regate Barcolana 51, koja je održana u nedjelju, 13. oktobra.

Tokom proteklih godina, Banjalučka pivara se, u saradnji sa distributerom PAROVEL GROUP, uspješno pozicionirala sa svojim „Nektar“ pivom na italijanskom tržištu, tačnije u regiji “Friuli Venezia Giulia”, a pored brojnih gradova može se naći i u Trstu. Stoga iz ove kompanije ne kriju zadovoljstvo što su uspjeli da odgovore na zahtjeve vjernih ljubitelja njihovog piva, ali i što su ponovo u prilici da podrže ovu veliku manifestaciju.

– Bila nam je čast ponovo biti dio jednog ovako velikog i značajnog događaja, kao što je jedriličarska regata Barcolana 51, s obzirom da se radi o reprezentativnoj i nadaleko poznatoj manifestaciji. Jedan takav spektakularan događaj okuplja brojne uspješne pojedince i kolektive, a mi svakako želimo i konstantno nastojimo biti dio takvih priča – istakli su iz Banjalučke pivare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedriličarska regata Barcolana je događaj koji se organizuje od 1969. godine i predstavlja najmasovniju regatu na Mediteranu. Tome u prilog govori podatak da iz godine u godinu, na regatnom polju ukupne dužine 16 nautičkih milja, okuplja desetine hiljada jedriličara. Istovremeno, događaj proprati više od 250.000 gledalaca.

Ovaj spektakularni događaj se održava svake godine u drugoj nedjelji oktobra, kada se tokom 10 dana smjenjuju događaji koji prethode regati koja se održava u Trstu. Više informacija o samom događaju možete pronaći na www.barcolana.it

Srpska Info

ASHA prodaja vozila