Početna Zanimljivosti Iskočili iz voza jer su promašili stanicu: Žena uganula nogu

Iskočili iz voza jer su promašili stanicu: Žena uganula nogu

Žena iz Srbije lakše je povrijeđena kada je u mjestu Peulići iskočila iz voza, što je prethodno učinio i njen suprug, nakon što su, vozeći se na željezničkoj liniji Doboj – Banja Luka, shvatili da su promašili stanicu u Vijačanima, gdje su trebali izaći, pišu Nezavisne.

-U pitanju je srednjovječni bračni par iz Srbije. Prvo je iz voza, dok je kretao sa stanice u Peulićima, iskočio muž, koji je prošao bez povreda, a potom je rekao i ženi da to uradi. Kondukter je pokušao da ih spriječi, ali nije uspio. Njihov potez bio je nezreo, ali i opasan – rekli su iz „Željeznica RS“.

Potvrdili i da su supružnici trebali izaći u mjestu Vijačani, te da su se na iskakanje iz voza odlučili kada su shvatili da su promašili stanicu.

-U trenutku kada je voz kretao iz Peulića prvo je iskočio muškarac koji je pozvao suprugu da požuri. Ona je skočila i uganula nogu – rekli su iz “Željeznica RS”.

Žena je prevezena vozilom Hitne pomoći u bolnicu gdje joj ukazana pomoć. Nezvanično saznajemo da su supružnici priznali u policiji da su sami iskočili iz voza i da se kaju zbog toga. Dodali su da su očekivali da neće biti nekih posljedica, jer je voz išao sporije.