Početna Crna hronika Inspektori u Prijedoru otkrili nelegalno kockanje, kazna 2.000 KM

Inspektori u Prijedoru otkrili nelegalno kockanje, kazna 2.000 KM

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću otkrili su ilegalno priređivanje igara na sreću na području Pala i Prijedora, saopštila je ova uprava.

Oni su juče utvrdili da je osoba inicijala M. K. u kafe baru “Divlji zapad” u opštini Pale nelegalno priređivala elektronske igre na sreću, na adresi Dobrosava Jevđovića 13.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemu je izdat prekršajni nalog i novčana kazna od 2.000 KM, a terminal sa kojim je počinjen prekršaj je privremeno oduzet do okončanja prekršajnog postupka.

U Prijedoru su, dan ranije, inspektori otkrili neovlašteno priređivanje kladioničkih i elektronskih igara na sreću putem terminala za sportsko klađenje “Bet-Box”, u kafe baru “Carpe Diem”, u ulici Miloša Obrenovića 6. Terminal za sportsko klađenje je privremeno oduzet, a vlasniku T. Z. je izdat prekršajni nalog kojim je izrečena novčana kazna u iznosu od 2.000 KM.

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću će i u narednom periodu nastaviti sa intenzivnim sprovođenjem inspekcijskih nadzora u cilju otkrivanja prekršaja iz oblasti igara na sreću, ističu iz uprave.

srpskainfo.com

Dental Studio Prijedor