Početna Crna hronika INCIDENT U PRIJEDORU Suprug optužuje učesnicu “Parova”: Pokušala je da me ubije...

INCIDENT U PRIJEDORU Suprug optužuje učesnicu “Parova”: Pokušala je da me ubije pred ljubavnikom

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivša učesnica “Parova” Morena Marjanović Curi pokušala je da upuca supruga Manuela Curija zbog ljubavnika Aleksandra Čabarkape koji se proslavio kao dečko Ljube Pantović i njene kćerke Aleksandre Subotić.

Incident se dogodio 7. marta u Prijedoru kada je starleta izvadila pištolj i nasrnula na muža pred žestokim momkom iz Kaluđerice, piše Kurir.

Njen još uvijek zakoniti suprug, ovako objašnjava situaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Sramota me i da pričam, ali sam prinuđen. Moja žena i njen ljubavnik su mi prišli i upitali zašto sam ih prijavio u Hrvatskoj za prijetnje. Potvrdio sam im da ih jesam prijavio jer su mi i prijetili ubistvom. U tom trenutku ona pita tog Čabarkapu da li može da uzme pištoj da me upuca, a on joj je dao dozvolu. Da nisam pobjegao, bio bih mrtav. Moja žena bi me ubila zbog ljubavnika koji je iskorišćava da bi me se rešili i nasledili vrijednu imovinu u Malom Lošinju – tvrdi Curi.

On je slučaj prijavio i nadležnim organima u BiH i Hrvatskoj.

– U strahu sam za život mene i moje kćerke jer je supruga izgubila razum za tim čovjekom. Zamislite da jedna žena, majka maloljetnog djeteta se spanđa sa osobom koja je iz kriminalnog miljea. Svima je poznato ko je i šta je Čabarkapa. Pokušao sam da je urazumim, ali ne vrijedi. U strahu sam i nemoćan, naročito nakon što mi je saopštila da će njih dvoje postati roditelji – priča biznismen iz Hrvatske za Kurir.

On otkriva i kako je ženu uhvatio u prevari.

– Morena me je varala i prije Čabarkape sa čovjekom od 75 godina. On je bio moj gost, a to je ona iskoristila da ga zavede. Nakon toga je na red došao i samozvani kriminalac iz Beograda. Prijetio mi je da ja ne smijem da dođem u Srbiju. Dobio sam dojavu od prijatelja koji je na visokoj funkciji u policiji iz Beograda da oni traže čovjeka koji bi na predstojeće ljeto mogao da izvrši moje ubistvo da bi nasledio nekretnine. Ja sam istražio i saznao da su u to umiješani moja žena i njen ljubavnik. Čabarkapa je lukav, neće da se uvali u probleme, pa nju koristi. Podnio sam zahtjev za razvod. Neka im je sa srećom, a od mene neće dobiti to što su namjerili – poručuje Curi.

Oglasila se i Morena: Ja sam žrtva, slomio mi je vrat i nos

Morena Curi je na Fejsbuku objavila otvoreno pismo u kojem je bivšeg muža optužila za nasilje.

– Godinama uhođenje, klevete, prijetnje, fizičko i psihičko nasilje, maltertiranje slanjem fotografija raznih cura to jest ljubavnica, njihovih guz..a i si.a, snimanjem mobilnim (onda dotični glumi žrrtvu jadnog i dobrog, bira ton i riječi, ološ proračunati, a kad ne snima batine i ostalo). Predstavlja me kao agresivnu i ludu. Ja sam žrtva! Skoro su mi slomljeni vrat i nos, blaži potres mozga i modrice. Objavljivanje intimnog sadržaja iz braka, pokušaji podvođenja, neplaćanje nijednog računa. Otimanje imovine. Strah me je za život mene i moje porodice, kao i za imovinu jer prijeti da će nam sve razbiti i uništiti. Ukoliko nam bude falila dlaka s glave ili mi budu razbijena kola i budemo li napadnuti oružjem ili fizički kao što smo bili, znamo ko je. Njegova familija je poznata po ubistvima, iznudama, kamatarenju, fizičkim okršajima na Malom Lošinju. Iz straha ga nisma prijavila jer nisam drukara, ali dosta terora – poručila je ona.

Izvor: srpskainfo.com

ASHA prodaja vozila