Početna BiH Ima samo 16 godina, a već vrijedi 70 miliona evra

Ima samo 16 godina, a već vrijedi 70 miliona evra

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reinijer Hesus rođen je 2002. godine i već ga “lovi” pola Evrope. Fudbalski velikani iz najjačih evropskih liga cijene ovog 16-godišnjaka na oko 70 milivna evra, a za njegove usluge boriće se više klubova.

U prvom redu tu je Real Madrid, koji se već dokazao kao dobar kada je u pitanju traganje za brazilskim talentima. Nedavno su doveli Vinicijusa Žuniora i Rodriga, svakog platili po 50 miliona evra, a sada su glavni u trci i za Reinijera Hesusa, piše brazilski portal “Globoesporte”.

Aktualni mladi reprezentativac Brazila već je bio u Madridu, fotografisao se na stadionu Santijago Bernabeu, a Flamengo se zaštitio ogromnom izlaznom klauzulom u ugovoru koja je postavljena na astronomskih 70 miliona evra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Flamengo već ima iskustva s prodajom mladih talenata Realu. Vinicijus Žunior (18) upravo je iz Flamenga otišao u Real za čak 61 milion evra, te takođe Lukas Paketa (21) otišao je nedavno iz istog kluba i Milan za 35 miliona evra.

Naravno, Flamengo je najpoznatiji po transferu Adriana, koji je Brazil napustio u sezoni 2001./02. i s 19 godina otišao u Inter za 13 miliona evra.

Osim Reala, za Reinijera Hesusa zainteresovani su Mančester Siti, Juventus, Roma i ostali.

(Index.hr)