Početna Prijedorski region IDUĆE SEDMICE MENTORSKI SASTANCI ZA ORGANIZACIJE CIVILNOG DRUŠTVA

IDUĆE SEDMICE MENTORSKI SASTANCI ZA ORGANIZACIJE CIVILNOG DRUŠTVA

Mentorski sastanci za organizacije civilnog društva /OCD/ zainteresovane za učešće u Regionalnom programu lokalne demokratije na Balkanu dva /Reload dva/ biće održani u ponedjeljak i u petak, 24. i 28. januara, u Prijedoru, najavljeno je iz Gradske uprave. Sastanci su prilika za OCD da sa mentorom javno prodiskutuju eventualna poboljšanja projektnih prijedloga, bez uplitanja u konkretne projektne ideje. Sastanci će biti održani od 14.00 do 16.00 časova u velikoj sali u zgradi Gradske uprave Prijedor.

“U svrhu transparentnosti, zapisnici sa održanih sastanaka sa mentorom će biti objavljeni na zvaničnoj stranici grada. Na ovaj način će se omogućiti da informacije budu dostupne za OCD koje nisu bile u mogućnosti da prisustvuju sastancima sa mentorom”, navedeno je u saopštenju.

Javni poziv za OCD da dostave prijedloge projekata koji su u skladu sa razvojnim ciljevima grada Prijedora, koji su navedeni u dokumentu Integralna strategija razvoja grada Prijedora za period 2014-2024, otvoren je do 31. januara do 15.30 časova.
Regionalni program lokalne demokratije na Balkanu dva finansira EU, a sprovodi UNDP.