Početna Sport “Huntersi” otvorili i zatvorili turnir

“Huntersi” otvorili i zatvorili turnir

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kadeti košarkaškog kluba HUNTERS osvojili 7. Međunarodni košarkaški turnir Kozarska Dubica 2019 koji je održan od 5.-7.aprila…

Na turniru je odigrano ukupno 18 utakmica, a novi šampion je ekipa HUNTERS iz Prijedora. Prikazana je vrhunska košarka, dosta lijepih poteza i bez ikakvih incidenata. Najveći pobjednici su mladi košarkaši svi ekipa koji su pokazali da košarka ima budućnost. Ipak, samo je jedna ekipa mogla biti na najvišem postolju. Oni su do titule došli pobjedama protiv odličnih ekipa, u grupi su “pali” KK IGOKEA Aleksandrovac i OKK VRBAS Vrbas, a u finalu KK STAR Novi Sad rezultatom 95:85. 3. mjesto na turniru osvojila je ekipa KK OKANIK Kraljevo, koja je savladala KK VRBAS Vrbas rezultatom 78:69. KK IGOKEA Aleksandrovac je u borbi za 5.mjesto savladala domaću ekipu KK UNA rezultatom 82:53, dok je 7. mjesto pripalo ekipi KK DERVENTA. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Siniša Šorak iz KK HUNTERS, a Ognjen Knezić iz KK VRBAS je najbolji strelac. Najbolja petorka turnira je: Dejan Boljoš (OKANIK), Siniša Šorak (HUNTERS), Đorđe Rendić (HUNTERS), Aleksa Dopuđa (STAR) i Ljuban Mirović (VRBAS).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je Huntersima odličan uvod i priprema za Final 4 za prvaka RS koji ih očekuje 13. i 14.aprila u Laktašima, a protivnici će im biti KK IGOKEA Aleksandrovac, OKK LEOTAR Trebinje i KK SUTJESKA Foča.

ASHA prodaja vozila