Početna Prijedorski region Hranilice za napuštene životinje postavljene u Banjaluci: Proizvod prijedorske firme (FOTO)

Hranilice za napuštene životinje postavljene u Banjaluci: Proizvod prijedorske firme (FOTO)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi demokratskog progresa Banja Luka, na čelu sa predsjednikom ove  organizacije Ivanom Begićem i poslanikom u Narodnoj skupštini Srpske Draškom Stanivukovićem jutros su na dvije lokacije postavili hranilice za napuštene životinje.

Jedinstvena ideja u državi domaći je proizvod prijedorske firme ,,Cromex”, te je na prijedlog MDP-a Banja Luka nabavljeno dvije ovakve hranilice kao poklon gradu Banjaluci.

– Cilj je da se podigne svijest i briga o napuštenim životinjama. Ova hranilica će obezbjediti hranu i vodu životinjama koje su napuštene, ali i kućnim ljubimcima koje vlasnici šetaju na ovim lokacijama. Takođe, hranilica je predviđena i za ptice, objašnjava Begić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poseban osvrt u Programu za novu Banjaluku napravljen je kada su u pitanju životinje, kako lutalice, tako i kućni ljubimci. Plan je da se predvidi izgradnja parkova za kućne ljubimce u Banjaluci, budući da sada postoji samo jedan, onaj kod Delte, ali je i on neuslovan.

– Čestitam Mladima demokratskog progresa, kojima sam došao da dam podršku kao narodni poslanik. Mi iz Gradskog odbora PDP-a Banja Luka smo često imali ovakve afirmativne aktivnosti, budući da o svakom živom biću treba da vodimo računa, kaže Stanivuković, te dodaje da MDP Banja Luka već u narednim danima kreće sa drugim aktivnostima.

ASHA prodaja vozila