Početna Magazin Halidov sin ljubi Beograđanku: Enis sa blogerkom Zorannah

Halidov sin ljubi Beograđanku: Enis sa blogerkom Zorannah

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, jedna je od najpoznatijih modnih blogerki na našim prostorima, a na svom Instagram profilu ima blizu 100.000 pratilaca. Ipak, njen privatni život privlači mnogo više pažnje nego objave na Instagramu. U posljednje vrijeme aktuelna je Zoranina ljubavna afera s Enisom Muslimovićem, sinom poznatog bh. pjevača Halida Muslimovića i pjevačice Adelise Hodžić. Špekulacije su podgrijale i njihove prisne fotografije.

Samo prije nekoliko mjeseci prekinula je ljubavnu vezu s nogometašem Danijelom Milićevićem, nakon čega su je povezivali sa sinom Lepe Brene Stefanom Živojinovićem. Doduše, Beograđanka je demantirala navode o vezi sa Stefanom, ali o Enisu nije htjela da govori.

Splet okolnosti

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Enis je, ipak, za „Dnevni avaz“ otkrio šta se dešava među njima.

– Ta priča i naša povezanost nije nikako trebala da završi u medijima, ali, eto, desilo se. O našem odnosu mogu reći da postoje varnice, ali za sada smo prijatelji. Ne volim da govorim o ovoj temi – kaže nam Muslimović.

Ispričao nam je i kako su se upoznali.

– Desilo se to na jednom koncertu i vjerujte da u tom trenutku nisam ni znao ko je ona i čime se bavi. Poslije sam shvatio da je dobra djevojka, ne zbog toga čime se bavi, nego inače. Upoznali smo se prije nekoliko mjeseci i tako je počelo naše druženje – kaže Muslimović i dodaje da su u kontaktu.

Napisi u medijima, ističe, ne idu mu baš naruku, ali uspijeva da izađe nakraj s tim.

– Od djetinjstva sam navikao na sve ono što donosi popularnost, a to su pisanja, špekulacije… – govori Enis.

Pred kamerama

Enis je diplomirao informatiku, a bavi se menadžmentom te vodi porodični hotel Muslimovića u Prijedoru. Mi smo ga ipak jučer zatekli u Sarajevu, a kazao nam je da će se pojaviti u novom spotu Mirze Selimovića.

– Za snimanje spota me angažirao reditelj Haris Dubica. Nikada se nisam volio eksponirati u javnosti, ali, eto, i ovaj spot je splet okolnosti – govori nam Muslimović.

Halid Muslimović sinu: Ugledaj se na oca

Halid Muslimović kaže nam da se ne voli petljati u ljubavni život sina.

– Sretan sam što je uspješan i što završava škole. Zapravo, drago mi je što je diplomirao. U njegov ljubavni život se ne miješam, ali znam da ga povezuju sa Zoranom. Nijedan roditelj ne treba se miješati do onog trenutka dok ne bude prsten na ruci. Znate kako je to danas, veze traju po dan-dva ili sedam. Enisu želim sreću, bila to Zorana ili neka druga djevojka. S obzirom na to da nema iskustvo pojavljivanja u javnosti, malo se unezgodi kada vidi neke napise o njima. Često mu kažem: „Ugledaj se na oca“ – govori nam kroz smijeh stariji Muslimović.

U julu prekinula vezu s Miličevićem

Zorana je početkom jula raskinula vezu sa fudbalerom Danijelom Milićevićem, nakon više od dvije godine zabavljanja.

Zbog fudbalera se najprije preselila u Belgiju, gdje je on igrao kada su otpočeli vezu, da bi se zatim zbog njegovog sljedećeg poslovnog angažmana preselili u Francusku. Ipak, romansa nakon toga nije dugo opstala, a kako su pisali srbijanski mediji, do kraha je došlo zbog toga što je blogerka upoznala nekog drugog.

ASHA prodaja vozila