Početna Prijedorski region Halid Muslimović nakon teških optužbi i skandala: Bog možda kasni, ali ne...

Halid Muslimović nakon teških optužbi i skandala: Bog možda kasni, ali ne zataji

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjevač Halid Muslimović posljednjih se dana našao u centru dva skandala. Prvo zbog oduzimanja kuće zbog prinudne aukcijske prodaje do koje je došlo zbog navodnog duga Erminu Elezoviću, a onda zbog toga što ga je u australskim medijima Sonja Bašić, navodna Muslimovićeva ljubavnica, optužila za prevaru za oko 400.000 dolara. Jučer je ta priča osvanula na australskom portalu “9news”, gdje je na Sonjin zahtjev njeno ime izmijenjeno u Sara Reno (Sarah Renno).

Dok svi regionalni mediji bruje o tome, Muslimović se iz Beograda javio ekskluzivno za “Avaz” te reagirao na ove navode.

– Poslije suda ću reći sve što imam. Ali, sada kažem samo ovo: To je laž, manipulacija i ucjena. Čekat ćemo da sud završi svoje. Još nešto, niko od medija i novinara nije pokušao saznati ko je ta žena, čime se bavila, šta je radila. Ovo što se ona predstavlja nekim drugim imenom, kao zbog familije, jako je dobro poznata u Australiji po nekim drugim stvarima. Provjerite je li imala problema sa zakonom tamo – poručio je Muslimović, dodavši da se Sonjine tvrdnje ne poklapaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I za navodno oduzimanje imovine kazao je da je laž.

– Zato što su ljudi postali lešinari. Kače se drugima na leđa, prevara je milion, a ako ne dozvoliš da te prevare, onda tako pišu i razmišljaju – ističe Muslimović.

Dodao je da misli i da se nada da će sudski proces biti brzo okončan.

– Druga stvar, i sudovi nekad zataje, ali onaj odozgo nikad. Dragi Bog možda kasni, ali ne zataji nikad. Vama hvala što ste nazvali – zaključio je Muslimović.

ASHA prodaja vozila