Početna Video Gurnula drugaricu s mosta, zaplakala u sudnici kad je čula kaznu

Gurnula drugaricu s mosta, zaplakala u sudnici kad je čula kaznu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djevojka (19) koja je na sudu priznala da je 7. avgusta prošle godine gurnula 16-godišnju prijateljicu sa 18 metara visokog mosta iznad Molton vodopada na rijeci Luis u gradu Jakolt u Vašingtonu rasplakala se u sudnici nakon što je čula presudu.

Osuđena je, naime, na dva dana zatvora i 38 dana rada za opće dobro, javlja Daily Mail.

Sudija Darvin Zimerman (Zimmerman) je prilikom izricanja presude u srijedu rekao kako bi 19-godišnjoj Tejlor Smit (Taylor Smith) trebalo malo zatvora s obzirom na ozbiljne povrede koje je zadobila Džordan Holgerson (Jordan). Tejlor Smit je ranije ovog mjeseca priznala krivicu u sklopu nagodbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snimak koji je objavljen na YouTubeu jasno pokazuje kako je Holgerson gurnuta s mosta. Završila je u bolnici s pet slomljenih rebara i probijenim plućima.

U srijedu je na sudu rekla da se još bori s fizičkom rehabilitacijom, bolovima, tjeskobom i napadima panike. Tokom svoje izjave rasplakala se u sudnici. Kazala je da je bila užasnuta kad je gurnuta te da je mislila da će umrijeti.

– Danas smo sretni što je živa. Mene i moju porodicu ovo je koštalo puno novca, a da ne govorim o stresu i brizi – kazala je njena majka Dženel Holgerson (Genelle).

 

ASHA prodaja vozila