Početna Prijedorski region Gradonačelnik ugostio poznatog di-džeja i producenta Burata Jetera

Gradonačelnik ugostio poznatog di-džeja i producenta Burata Jetera

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković je danas organizovao prijem za poznatog holandsko-turskog di-džeja i producenta Buraka Jetera.

Đaković je pozdravio inicijativu gosta da napravi set snimaka o Nacionalnom parku Kozara koji će biti emitovan na njegovom jutjub kanalu koji je vrlo posjećen i gledan u svijetu.
” Mi smo se dogovorili ovdje i omogućili da se ispune svi uslovi koji su bili potrebni , a to je da, ukoliko bude lijepo vrijeme, nekoliko sati gosti ne ulaze u Nacionalni park”, rekao je Đaković.

On je dodao da je obaviješten da je posao završen u saradnji sa našim prijateljima iz Prijedora i Banja Luke.

” Ocjena je da je materijal jako dobar i da će se moći predstaviti u jednočasovnoj emisiji na njegovom jutjub kanalu , tako da očekujemo da će to ,prije svega ,biti u znaku dobre promocije Nacionalnog parka i planine Kozare, a svakako i grada Prijedora čiji su oni dio”, rekao je Đaković.
Burak Jeter se zahvalio na gostoprimstvu i na ljubaznosti svih onih koji su učestvovali u organizaciji snimanja ovog video materijala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Želja nam je bila da prikažemo ljepote BiH, a svakako je jedna od nezaobilaznih lokacija je i planina Kozara.Preko pola miliona ljudi će vidjeti ovaj video i smatram da je to najbolji prikaz grada Prijedora i planine Kozare”, rekao je Jeter.
Inače , Burak Jeter nije nepoznat u našem regionu gdje često nastupa, a bio je najavljen kao pratnja uz još nekoliko di-džejeva čuvenom Robinu Šulcu na glavnoj bini ovogodišnjeg ” Egzita”.

prijedorgrad.org

ASHA prodaja vozila