Početna Prijedorski region Gradonačelnik učestvovao na pres konferenciji povodom starta trke “Beograd-Banjaluka”

Gradonačelnik učestvovao na pres konferenciji povodom starta trke “Beograd-Banjaluka”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović učestvovao je danas u Banjaluci na pres konferenciji koja je održana povodom starta 15.biciklističke trke ” Beograd- Banjaluka” .

Riječ je o najkvalitetnijoj trci u regionu koja ove godine ima četiri etape i prva startuje sa Trga Republike u Beogradu 22.aprila,a četvrta završava u Banja Luci 25.aprila.

Gradonačelnik Pavlović je, obraćajući se medijima, istakao da je Prijedor, koji je domaćin četvrte etape, spreman za sportski događaj, istakavši da je na prvi poziv organizatora odlučio da učestvuje u manifestaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dio smo tog karavana i ponosni smo što pristupamo tako važnom takmičenju. U gradu je sve spremno i željno čekamo takmičare”, rekao je Pavlović, te je dodao da je Prijedor grad koji voli i poštuje sportiste.

Na današnjoj koinferenciji je istaknuto da je biciklistička trka “Beograd-Banjaluka” prilika da se pokaže da veze između Srpske i Srbije treba da budu još čvršće i snažnije.Takođe, naglašeno je da je 15. međunarodna trka “Beograd – Banjaluka” veliki sportski događaj, koji se i ove godine organizuje u izuzetno teškim i složenim okolnostima.

Direktor trke Vladimir Kuvalja rekao je da su i ove kao i prošle godine preduzete sve epidemiološke, ali i bezbjednosne mjere te da će u trci učestvovati 25 ekipa sa 175 takmičara iz 30 zemalja.
Start četvrte etape je u Prijedoru 25.aprila u 11,00 časova sa Trga oslobođenja.

prijedorgrad.org