Početna Prijedorski region GRADONAČELNIK U TUKOVIMA – U FOKUSU INFRASTRUKTURA

GRADONAČELNIK U TUKOVIMA – U FOKUSU INFRASTRUKTURA

Gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović nastavio je posjetu mjesnim zajednicama. Sinoć je razgovarao sa mještanima Tukova, koji su pred njega iznijeli dosta zahtjeva. Neriješeno pitanje kanalizacije prvi je problem koji su kandidovali gradonačelniku.

Tu su još problemi vodosnabdijevanja, nedostatka trotoara, izgradnja ambulante i prokišnjavanje krova Mjesne zajednice. Penzioneri očekuju da će im gradonačelnik pomoći da dobiju kružnu autobusku liniju Tukovi – Gomjenica – žegerski most – Tukovi, koja bi im, kako kažu, omogućila dolazak do gradske linije koja vozi do bolnice, Doma zdravlja i groblja.

Gradonačelnik je istakao da će uskoro biti raspisan tender kojim će biti izabrana ovlaštena kuća koja će izvršiti procjenu da li je postojeću kanalizaciju u koju je, kako je rekao, uloženo devet miliona maraka, moguće osposobiti za upotrebu i koja će sredstva za to biti neophodna.

Takođe, mještanima Tukova rekao je da će Vlada Republike Srpske obezbijediti sredstva za zaštitu ovog dijela grada od poplava.

Kozarski

ASHA prodaja vozila