Početna Prijedorski region Gradonačelnik razgovarao sa pripadnicima Oružanih snaga BiH

Gradonačelnik razgovarao sa pripadnicima Oružanih snaga BiH

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gradonačelnika Prijedora, Dalibora Pavlovića, juče je posjetila delegacija Oružanih snaga BiH u sastavu: brigadir Radovan Jović komandant 6. pješadijske brigade (kojem pripadaju brigada, bataljon i puk), brigadir Milorad Krajšumović komandant 3. pješadijskog RS puka, pukovnik Goran Stokić komandant 1. bataljona 6. brigade (u čijoj nadležnosti je Prijedor) i pukovnik Roberto Gašić bivši komandant garnizona Prijedor, rezident u Prijedoru.

Tokom razgovora gradonačelnik je naglasio da prepoznaje neizmjeran značaj i ulogu koju vojska ima u životu i razvoju grada Prijedora. Saradnja Grada sa kasarnom “Žarko Zgonjanin” u Prijedoru i vojskom kasarne je na izuzetnom nivou. Vojska je uvijek pružala pomoć gradu i građanima Prijedora u teškim trenucima kao što su poplave i druge vremenske nepogode. Obe strane su potvrdile nastavak dobre saradnje i u budućnosti.
Obzirom da je izvjesna izgradnja muzeja Vojske Republike Srpske u sklopu kasarne “Kozara” u Banja Luci gradonačelnik je potvrdio da će se Grad Prijedor odazvati zahtjevu za finansijsku podršku izgradnje ukoliko za to bude potrebe, a u skladu sa finansijskim mogućnostima gradskog budžeta.

prijedorgrad.org

Tekst se nastavlja ispod oglasa