Početna Prijedorski region Gradonačelnik Prijedora izašao iz samoizolacije

Gradonačelnik Prijedora izašao iz samoizolacije

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković izjavio je da je nakon perioda samoizolacije testiran na prisustvo virusa korona, da je juče dobio negativan rezultat i da od danas nastavlja sa radom.

“Izvršio sam svoju funkciju osjećaja prema ljudima da nikoga ne dovedem u situaciju potencijalnog straha zbog situacije u kojoj sam se ja našao. Ali, evo, sve je završeno dobro i kod mene je negativan test i ljudi sad mogu sa mnom opušteno raditi”, rekao je Đaković novinarima u Prijedoru nakon sjednice Štaba za vanredne situacije.

Broj trenutno zaraženih lica iz Prijedora je 25, broj oporavljenih 13, a broj umrlih osam. U kućnoj izolaciji je 387 lica, 1.511 je izašlo iz zdravstvenog nadzora, a u kovid bolnici je 13 pacijenata iz Prijedora, tri iz Oštre Luke, te po jedan iz Kozarske Dubice, Novog Grada i Kostajnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Na odjeljenju za izolaciju su dva pacijenta čiji se testovi čekaju da se vidi da li su zaraženi ili nisu”, naveo je Đaković.

On je dodao da u protekla 24 časa nije bilo zabilježenih kršenja zabrane kretanja niti kršenja obaveze nošenja maske, da je tržište uredno snabdjeveno i da se opšta dezinfekcija nastavlja i dalje i na javnim površinama i u objektima javnih institucija, kao i na svim mjestima koja Štab odredi.

Srna

ASHA prodaja vozila