Početna Prijedorski region GRADONAČELNIK ČLANOVIMA UDRUŽENJA PENZIONERA URUČIO 10.000 ZAŠTITNIH MASKI

GRADONAČELNIK ČLANOVIMA UDRUŽENJA PENZIONERA URUČIO 10.000 ZAŠTITNIH MASKI

Povodom 7. aprila – Svjetskog dana zdravlja, gradonačelnik Dalibor Pavlović posjetio je danas Udruženje penzionera grada Prijedora i najugroženijim iz ove kategorije uručio 10.000 zaštitnih maski. Ovo je prva zvanična posjeta gradonačelnika pomenutom udruženju sa namjerom da pomogne najosjetljivijoj kategoriji društva u vremenima pandemije.

– I ranije smo imali pomoć Pavlovića i to nećemo zaboraviti. Kada je ranija administracija 26.000 KM sklonila od Udruženja penzionera na zahtjev i amandmansko djelovanje gospodina Pavlovića to je vraćeno Udruženju – rekao je Slobodan Brdar, predsjednik gradskog Udruženja penzionera.

U ovogodišnjem budžetu grada Prijedora namijenjeno je 250.000 KM za funkcionisanje Udruženja penzionera grada Prijedora, te za odlazak penzionera na banjsko liječenje.

– Tu smo da podržimo naše penzionere. Ukoliko bude mogućnosti i uslova za bolje punjenje budžeta, raspoloženi smo da taj iznos i povećamo. Hoćemo da naši sugrađani koji pripadaju populaciji penzionera vide i shvate da grad Prijedor misli na njih – rekao je Pavlović.

KV

ASHA prodaja vozila