Početna BiH Građani dočekali Novu godinu mirno i u krugu porodice

Građani dočekali Novu godinu mirno i u krugu porodice

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nova godina u Srpskoj protekla je mirno i bez narušavanja javnog reda i mira. Nije bilo organizovanih dočeka na trgovima. Građani su se odlučili da novogodišnje praznike provedu porodično.

U Banjaluci je novogodišnja noć protekla uglavnom mirno bez većeg narušavanja javnog reda i mira, a zabilježeno je 15 saobraćajnih nezgoda u kojima su četiri lica lakše povrijeđena, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Banjaluka.

U Hitnoj pomoći Srni je rečeno da je novogodišnja noć protekla mirno i bez povreda pirotehničkim sredstvima, dok je pregledano 45 pacijenata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novogodišnja noć u Prijedoru protekla je mirno, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

Prijedorski vatrogasci imali su u protekla 24 časa pet intervencija, među kojim je i jedan manji požar u stanu u novogodišnjoj noći.

U novogodišnjoj noći nije rođena nijedna beba.

U Šamcu je vatrometom u ponoć označen dolazak nove, 2021. godine, iako nije bilo organizovanog dočeka.

Ugostiteljski objekti, kao i izložbeno-prodajni štandovi radili su do 22.00 časa, prema propisanim epidemiološkim mjerama.

U Bijeljini je minut nakon ponoći rođena prva beba, a potom, tokom novogodišnje noći do sedam časova, još dvije – ukupo tri, dva dječaka i jedna djevojčica, rečeno je Srni na porođajnom odjeljenju bolnice Sveti Vračevi.

nezavisne.com

ASHA prodaja vozila