fbpx

Građani krenuli u novu potragu za Dragičevićem

Potraga za nestalim Banjalučaninom Davidom Dragičevićem (21) nastavlja se i danas. Grupa građana okupila se kod “Euro Benz” pumpe u naselju Starčevica odakle su se zaputili prema Poniru gdje će zajedno s policijom krenuti u potragu za ovim mladićem.

Ovo je peti dan potrage za Dragičevićem, čiji je nestanak prijavljen 18. marta.

Dragičević je od kuće otišao 17. marta oko 19 časova, a posljednji put je viđen u nedjelju oko 3.30 časova kada je izašao iz jednog noćnog kluba u Banjaluci, a nestanak je prijavljen sutradan.

U momentu nestanka Dragičević je na sebi imao crnu jaknu, tamno plave farmerke i smeđe cipele. Ima i prepoznatljivu frizuru, takozvane dredove.

U potragu za dvadesetjednogodišnjakom od tada su se, osim policije i roditelja, uključili i brojni građani koji se svakodnevno okupljaju u nadi da će pronaći mladića.

Istovremeno potraga za Dušicom Božić

Portparolka Policijske uprave Banjaluka Marija Markanović rekla je “Srni” da policija više od mjesec dana traga za Dušicom Božić iz Laktaša koja se 19. februara udaljila u nepoznatom pravcu od mjesta stanovanja u Karađorđevoj ulici u Laktašima.

Ona je navela da broj lica koja učestvuju u potrazi zavisi od meteoroloških uslova i angažovanja specijalnih jedinica.

Markanovićeva je pozvala građane da, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju u vezi sa licima za kojima se traga, o tome odmah obavijeste najbližu policijsku stanicu ili da pozovu besplatan telefonski broj 122.

Dental Studio Prijedor
ASHA prodaja vozila