Početna Prijedorski region Grad potpisao ugovor sa preduzećem „CNC Power“ iz Prijedora

Grad potpisao ugovor sa preduzećem „CNC Power“ iz Prijedora

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković danas je potpisao notarski ugovor sa preduzećem „CNC Power“ iz Prijedora.

Riječ je o preduzeću koje se bavi mašinskom obradom metala. Izgradnjom novih proizvodnih kapaciteta i nabavkom 8-10 visoko automatizovanih mašina planirano je zapošljavanje do 20 radnika u prve tri godine poslovanja, kaže predstavnik „CNC Power-a“ Sabahudin Islamovski.

-U narednih godinu dana mislim da će biti završena i hala, a mašine će biti postavljene. U narednom periodu će biti nova zapošljavanja i biće edukacija za mlade. Investicija će biti od 450. 000 do 700. 000 KM- rekao je IslamovskiPrvobitni objekat, a u narednom periodu i hale, biće izgrađeni na lokalitetu zone „Celpak“ gdje je preduzeće „CNC Power“ kupilo zemljište.- Grad Prijedor je pružio povoljnije uslove, u ovom slučaju povoljniju cijenu zemljišta, jer je cilj grada razvoj privrede kao i nova zapošljavanja-kaže gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

-Mi stvaramo uslove za domaće i za strane firme koje žele ulagati u grad Prijedor i zapošljavati radnike i svima želimo sreću. Grad Prijedor stoji i dalje na raspolaganju da i domaćim i stranim investitorima pomogne i da pri povoljninim uslovima stvori preduuslove za početni razvoj firme- Istakao je Đaković.

cera - Grad potpisao ugovor sa preduzećem „CNC Power“ iz Prijedora