Početna BiH Gorica Dodik poručila Stanivukoviću: Smeće jedno bolesno, gade jedan, ja ću te...

Gorica Dodik poručila Stanivukoviću: Smeće jedno bolesno, gade jedan, ja ću te prokleti

Kćerka srpskog člana Predsjedništva BiH, Milorada Dodika, Gorica Dodik iznijela je na Tviteru niz uvreda na račun gradonačelnik Banjaluke, Draška Stanivukovića i između ostalog napisala – Bog cete kazniti, ja cu te prokleti.

” Evo budale, pa kažu ćuti i pusti! Sram te bilo, govno jedno lažljivo bezobrazno, ti si smradu koristio smrt jednog momka da bi se probio u politici, tvoje optužbe tada na račun ovog čovjeka su ugrozile njegovu porodicu”, napisala je Gorica, nakon što je Stanivuković objavio snimak Dodika na kome govori zašto firma TGT nije imala potrebne dozvole za uvoz kiseonika.

“Meni su djeca kući iz škole dolazila sa pitanjima ‘jel deda ubio Davida? U školi pricaju rekao Draško’. Zbog tvojih laži ćes odgovarati, smeće jedno bolesno, gade jedan. Nemaš porodicu i ne znaš šta znači kada nekoga za ovo optuzuješ, Bog cete kazniti, ja cu te prokleti. Dosta mi je više, neću da trpim ništa ni jedne sekunde, gdje si se liječio majstore prije par godina, sto o tome ne pricaš. Što ne pričaš kakve je tvoj otac traume nanosio djeci u cije je kuće upadao sa oruzjem po Banjaluci”, napisala je Gorica.

On je je pitala Stanivukovića „Znas li gdje je tvoja dokumentacija od liječenja koji su dostavili tvoji saborci kojima je pun k tebe i tvog paradiranja“.

(Insajder.in)