Početna BiH Fudbalski sudija iz Brčkog slao jezive poruke djevojčici

Fudbalski sudija iz Brčkog slao jezive poruke djevojčici

M.J. (37), fudbalski sudija i električar iz Brčkog, uhvaćen je u neprimjerenom dopisivanju sa maloljetnicom iz Sremske Mitrovice.

On je u porukama tražio od djevojčice (13), koja je sedmi razred da se slika gola samo za njega!

“Policija je uzela prepiske i listing telefona i započela istragu o ovom slučaju. Takođe će se ispitati da li ima još maloljetnih žrtava koj je spopadao ovaj manijak. Vrlo brzo inspektori će zakucati na njegova vrata i uhapsiti ga “, navodi izvor Telegrafa.

Sudija je sa 13-godišnjakinjom nedavno počeo da se dopisuje, dok je ona bila na školskom raspustu. Prvo joj je poslao fotografiju na kojoj joj šalje poljubac, a nakon toga započeo dalju konverzaciju.

Pitao je djevojčicu odakle je, koliko ima godina, koji je razred, kako joj je u školi i ostala uopštena pitanja, na šta mu je ona odgovorila da je iz Sremske Mitrovice, da ima 13 godina i da slabije uči. Nakon toga, postepeno je prelazio na intimnija pitanja!

“Jesi li se poljubila do sada?” – počeo je da se obraća djevojčici vrlo prisno, ispitujući je da li ima dečka, da li je i koliko ta veza ozbiljna.

Nakon što je djevojčica kratko odgovorila da se nikad nije ljubila, sudija je nastavio da je spopada, pa je odmah pitao “da li bi voljela”.

Zatim ju je pitao šta voli da nosi, tražio da napiše šta sve ima na sebi i tražio da mu pošalje fotografiju.

(Nezavisne)

Dental Studio Prijedor