Početna Prijedorski region Fudbalski savez RS obećao pomoć FK “Omarska”

Fudbalski savez RS obećao pomoć FK “Omarska”

Delegacija Fudbalskog saveza Republike Srpske na čelu sa predsjednikom Vicom Zeljkovićem danas je posjetila Fudbalski klub “Omarska”. Tom prilikom obećana je pomoć u izgradnji pomoćnog terena ovom klubu koji je ove godine prvi put ušao u Prvu ligu RS.

Fudbalski klub “Omarska” je pozitivni primjer fudbala u Republici Srpskoj i pokazatelj da se udruženim snagama uz veliku volju i energiju kompletne ekipe može postići značajan uspjeh, ocijenio je Vice Zeljković, predsjednik Fudbalskog saveza Republike Srpske . Tema razgovora sa predstavnicima FK “Omarska” bila je izgradnja pomoćnog terena. Obećana je značajna pomoć u realizaciji ovog projekta.

“Ovdje smo danas održali sastanak sa predsjednikom i upravom FK “Omarska” gdje smo razgovarali na tu temu izgradnje terena sa vještačkom travom. U ovom projektu, Fudbalski savez RS snosi većinski dio troškova, odnosno obezbjediće vještačku travu, a od lokalne zajednice očekujemo da se urade pripremni građevinski radovi za jedan takav teren”, rekao je Zeljković.

Za ovu namjenu Fudbalski savez Republike Srpske izvodjiće 350. 000 KM, dok će građevinski troškovi odnosno priprema terena, koje će finansirati lokalna zajednic iznositi između 100 i 200 hiljada maraka. U Fudbalskom klubu “Omarska” zahvalili su se predsjedniku Fudbalskog saveza na obećanoj pomoći.

kozarski.com