Početna Sport Fudbaleri i uprava Rudar Prijedora postigli dogovor: Od marta do juna po...

Fudbaleri i uprava Rudar Prijedora postigli dogovor: Od marta do juna po pola plate

Predsjednik Upravnog odbora Rudar Prijedora Darko Milunović zahvalio je igračima, trenerima i radnoj zajednici što su pristali da im u periodu od marta do juna bude isplaćivano po pola plate.

– Rad smo obustavili 15. marta, a poslije toga neki ugovori su korigovani, neki sponzori su bili primorani da odustanu i prolongiraju partnerstvo u klubu. Prihod od ulaznica i članarina u školi ne postoje i morali smo da donesemo takvu odluku. Ponuđeni su i tačni rokovi za isplatu tih dijelova plata, što su svi prepoznali kao jedini realan scenario i klub će ući potentno u početak naredne sezone. Iskreno želim da zahvalim svima, ali želim i da naglasim da ukoliko bi prvenstvo bilo igrano od 1. juna, svi bi za taj mjesec dobili cijelu platu i automatski bi bili korigovani ovi sporazumi. Kao iskreni sportski radnici priželjkujemo taj scenario, ali to ne zavisi od nas – naglasio je Milunović.

Planirano je da ovaj period bude iskorišćen za završetak započetih aktivnosti na formiranju novog tima, sređivanju terena Suvi Prijedor, za postavljanje reflektora, sređivanje glavnog terena do početka naredne sezone i izgradnju novog pomoćnog terena.

glassrpske.com

ASHA prodaja vozila