Početna Vijesti FREE RADIO PRIJEDOR PROSLAVLJA 22. ROĐENDAN

FREE RADIO PRIJEDOR PROSLAVLJA 22. ROĐENDAN

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Free Radio, prva privatna radio stanica u Prijedoru, danas proslavlja 22. rođendan.
Free radio osnovan je 11.februara 1997.godine. Došao je na „medijski svijet“ kao prvi muzičko-komercijalni radio u Prijedoru i Regiji.

Tim Free radija voli da kaže da je 11.februar zajednički rođendan – onih koji stvaraju program i onih koji se nalaze sa prave strane radio-aparata, odnosno slušalaca.
Radio-talasi prvih emisija na programu Free radija veoma brzo su stigli do slušalaca. Osnovna zamisao prvog uredništva bila je da novi program slušaocima bude neka vrsta „nevidljivog kućnog prijatelja“ i kako su rasli i sazrijevali to su i postali. Postali su urbana radio stanica, koja svakodnevno emituje zabavno-muzički i informativni program.

Uprkos brojnim teškoćama i velikoj konkurenciji u protekle dvadeset dvije godine, Free radio se razvio u značajnu medijsku kuću na ovim prostorima. Zanimljivim programskim sadržajima i stalnim osvježavanjem programske šeme, Free Radio je našao put do srca hiljada i hiljada vjernih slušalaca.

FREE je donosio na stotine emisija i rubrika. Bio je mentor i navijač mnogih, koji su uspjeli da obogate naše živote raznim stvaralačkim poduhvatima i uspjesima svih vrsta.
Dvadeset dvije godine poklanjate nam ono najvrijednije,vaše povjerenje, zato želimo upravo s vama da proslavimo naš 22. rođendan, i molimo vas nemojte nam donositi poklone, jer mi smo ih spremili za vas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rođendansko slavlje na Free radiju počinje danas od 10 h, uz odličnu zabavu i brojne nagrade. Budite dio rođendanskog programa Free radija!
Free radio – 98,3 MHz www.freeradioprijedor.com

cera - FREE RADIO PRIJEDOR PROSLAVLJA 22. ROĐENDAN