fbpx

FREE RADIO PRIJEDOR PROSLAVLJA 22. ROĐENDAN

Free Radio, prva privatna radio stanica u Prijedoru, danas proslavlja 22. rođendan.
Free radio osnovan je 11.februara 1997.godine. Došao je na „medijski svijet“ kao prvi muzičko-komercijalni radio u Prijedoru i Regiji.

Tim Free radija voli da kaže da je 11.februar zajednički rođendan – onih koji stvaraju program i onih koji se nalaze sa prave strane radio-aparata, odnosno slušalaca.
Radio-talasi prvih emisija na programu Free radija veoma brzo su stigli do slušalaca. Osnovna zamisao prvog uredništva bila je da novi program slušaocima bude neka vrsta „nevidljivog kućnog prijatelja“ i kako su rasli i sazrijevali to su i postali. Postali su urbana radio stanica, koja svakodnevno emituje zabavno-muzički i informativni program.

Uprkos brojnim teškoćama i velikoj konkurenciji u protekle dvadeset dvije godine, Free radio se razvio u značajnu medijsku kuću na ovim prostorima. Zanimljivim programskim sadržajima i stalnim osvježavanjem programske šeme, Free Radio je našao put do srca hiljada i hiljada vjernih slušalaca.

FREE je donosio na stotine emisija i rubrika. Bio je mentor i navijač mnogih, koji su uspjeli da obogate naše živote raznim stvaralačkim poduhvatima i uspjesima svih vrsta.
Dvadeset dvije godine poklanjate nam ono najvrijednije,vaše povjerenje, zato želimo upravo s vama da proslavimo naš 22. rođendan, i molimo vas nemojte nam donositi poklone, jer mi smo ih spremili za vas.

Rođendansko slavlje na Free radiju počinje danas od 10 h, uz odličnu zabavu i brojne nagrade. Budite dio rođendanskog programa Free radija!
Free radio – 98,3 MHz www.freeradioprijedor.com

Dental Studio Prijedor
ASHA prodaja vozila