Početna Politika Formiran Gradski odbor Narodne partije Srpske u Prijedoru

Formiran Gradski odbor Narodne partije Srpske u Prijedoru

Pred više od 300 delegata i gostiju u velikoj sali Pozorišta u Prijedoru formiran je odbor Narodne partije Srpske.
Izbornoj skupštini su pored Predsjednika i funkcionera Narodne partije Srpske, prisustvovali i Gradonačelnik Prijedora, Dalibor Pavlović, kao i predstavnici drugih koalicionih partnera.

Gradonačelnik Pavlović je u svom obraćanju izrazio uveravanje da će odlični koalicioni odnosi sa NPS u Prijedoru ostati takvi i u budućnosti i da će celokupna koalicija zajedničkim snagama svakodnevno omogućavati svojim sugrađanima bonje uslove za život u Prijedoru.
Izabrano je pedeset i pet članova Gradskog odbora a za Predsjednika Gradskog odbora izabrana je Olivera Brdar Mirković.

Izabrana Predsjednica gradskog odbora je u prvom obraćanju naglasila da najveći deo sadašnjeg članstva odbora čine mladi ljudi koji žele da rade i svojim radom doprinesu razvoju svoje sredine. Brdar Mirković je naglasila da je interesovanje sugrađana veliko i da je u proteklih šest meseci stranci pristupilo preko hiljadu članova.U narednom periodu očekuje se još veći priliv članstva jer građani prepoznaju Narodnu partiju Srpske kao stranku preko koje može da se čuje i njihov glas kako u Prijedoru tako i u Parlamentu Srpske.

Predsjedsednik Narodne partije Srpske Darko Banjac istakao je da je odbor u Prijedorujedan od najaktivinijih odbora u Republici Srpskoj kao i da sa ove izborne jedinice očekuje direktan mandat u NSRS na parlamentarnim izborima sledeće godine.
Narodnoj partiji Srpske u proteklim nedeljama pristupa sve veći broj građana koji žele da se uključe u aktivno stvaranje pozitivnog političkog okruženja u svojim opštinama. Predsjednik NPS-a Darko Banjac istakao je da će ova stranka u budućnosti postati nezaobilazan politički faktor od Trebinja do Krupe na Uni, te da će biti dosljedna i djelovati u interesu naroda Republike Srpske.

ASHA prodaja vozila